На Рівненщині п'яний водій віз дітей до школи й попався завдяки заметам

0
3
На Рівненщині п'яний водій віз дітей до школи й попався завдяки заметам
На Рівненщині водій шкільного автобуса втрапив у інцидент, коли віз дітей до школи. Мікроавтобус в'їхав у сніговий замет, його діставали перехожі та рятувальники, – повідомили у Нацполіції області. Сам кермувальник виявився нетверезим, у дирекції школи обіцяють його звільнити.

Мікроавтобус в'їхав у сніговий замет, його діставали перехожі та рятувальники, – повідомили у Нацполіції області. Сам кермувальник виявився нетверезим.

Як це сталось
Інцидент за участі мікроавтобуса трапився у четвер, 11-го лютого, на вулиці Івана Франка у селищі Млинів Дубенського району. В салоні автомобіля знаходилося вісім дітей з Бокіймівської тергромади, яких везли до школи у селищі.

Автівка влетіла у кучугуру, аби її дістати зі снігу – викликали рятувальників. Допомагали також перехожі.

«Під час спілкування з 62-річним водієм правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння у чоловіка, проте від освідування чоловік відмовився. Йому запропонували поїхати до медзакладу, де з допомогою Драгера встановили – 1,9 проміле алкоголю», – розповіла пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

Вона уточнила: водій працевлаштований в Бокіймівській територіальній громаді, їй і належить мікроавтобус.

На жителя села Пекалів склали адмінпротоколи за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та за порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом.

Як реагують відповідальні
У сільській раді Бокіймівської тергромади коментувати випадок Суспільному відмовились. Сама ситуація на контролі у сільській раді, рішення про покарання водія приймуть безпосередньо у школі, де працевлаштований водій, – зазначив сільський голова Сергій Павлюк.

Директорка Хорупанської школи Оксана Міцюк, де й винаймали водія, розповіла: випадком шоковані, адже у водія багато років трудового стажу та досвіду.

«Зараз готую запит до поліції та обов’язково проведемо службову перевірку. Якщо докази будуть, – а вони будуть, – його звільнять по статті. У розмові з водієм я розкаяння не почула», – розповіла Оксана Міцюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні