Мера Нововолинська звинуватили в обмані щодо снігоочисної техніки. ВІДЕО

2
5
Мера Нововолинська звинуватили в обмані щодо снігоочисної техніки. ВІДЕО
Мера Нововолинська Бориса Карпуса та керівника ВУКГ Артема Жигалюка в обмані щодо снігоочисної техніки в місті.

Про це пише Микола Колбасюк у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін.

"Хочу звернутися до Нововолинського міського голови Бориса Карпуся, розказати і показати як дешево і просто можна вирішити проблему очистки міста від снігу,а ще й можна вивозити сміття і робити інші роботи і пального не потрібно і повітря буде чистіше. Це прибирання снігу що на відео було 11 лютого цього року. Нехай директор ВУКГ Жигалюк не вводить в оману нову владу і мешканців міста, стільки техніки як перерахував мер в своєму виступі це підприємство ніколи раніше не мало. Нехай не прикривається старою технікою, нехай краще розкаже протягом останніх восьми років скільки днів в році працювала снігоприбиральна техніка, інша справа що її не підготували до роботи в зимовий період, понадіялись що і цього року зими не буде.

Хто цю перераховану мером техніку бачив на вулицях міста? Тротуари в місті в жахливому стані, сміття не вивозиться, райони приватної забудови не чистились взагалі. Пане мер закупіть ВУКГ з п'ять пар коней, по парі на кожний масив приватної забудови і одну на тротуари міста. Пара добротних коней коштує 40 тис. грн. Може тоді в місті буде порядок? Може тоді керівникам ВУКГ не потрібно буде здавати власні авто в аренду підприємству яким керують? Якщо керівник не може організувати роботу то скільки техніки не дай толку не буде", - йдеться у дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слуга народу
Відповісти
А зате він з майбутнього.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні