Волиняни обікрали продуктові магазини на 40 тисяч гривень

0
2
Волиняни обікрали продуктові магазини на 40 тисяч гривень
На Волині четверо чоловіків обікрали два магазини підприємця, винісши звідти товару на понад 42 тисячі гривень. Усі злочинці отримали умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області.

21 лютого 2019 року четверо чоловіків у селі Комарів проникли в магазин на вулиці Бєлиха, зламавши навісні замки. Звідти злочинці викрали товару на 10 тисяч 479 гривень.

Рівно через місяць вже троє зловмисників обікрали ще один магазин, який належить все тому ж підприємцю. Цього разу сума вкраденого була майже втричі більшою – 32 тисячі 157 гривень.

У суді всі четверо злочинців визнали свою вину. Крадії отримали різне покарання – від трьох років до чотирьох років та трьох місяців за ґратами. Проте суд змінив ці покарання, присудивши кожному з них умовний термін на два роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні