Бред Пітт потрапив в об'єктив у мінісукні та наморднику. ФОТО

0
-6
Бред Пітт потрапив в об'єктив у мінісукні та наморднику. ФОТО
У мінісукнях і наморднику: Бред Пітт поділився кадрами з фотосесії для Rolling Stone, пише Фокус.

57-річний голлівудський актор Бред Пітт вирішив згадати молодість і поділився на своїй сторінці в Instagram кадрами однієї з найгучніших фотосесій у своєму житті.



Знаменитість опублікував знімки, зроблені відомим американським фотографом Марком Селінджером для журналу Rolling Stone в 1999 році, на яких позує в сукнях, окулярах і аксесуарах.



Ідея задіяти Пітта в пляжній фотосесії у провокаційних образах прийшла майстрові в голову після чергового скандалу з папараці, а актор підтримав цю пропозицію.



"Вони постійно лізуть в наше життя, мріючи побачити щось пікантне: їм цікаво, як ми сякаємося, нас фотографують, коли ми підтягуємо плавки на пляжі", - підкреслив він. Тому фотограф і актор вирішили в повній мірі "задовольнити" запити мисливців за сенсаційними кадрами.



Плаття для зйомок Бред вибирав особисто, а Селінджеру лише залишалося показати його в несподіваному ракурсі, причому якомога ефектніше.



Після виходу журналу, фото справили ефект бомби, що розірвалася. Шанувальники оцінили посил зйомок, але папараці, навіть через 20 років, так і не залишили голлівудську знаменитість у спокої.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні