У США продали хмарочос компанії Коломойського

0
-1
У США продали хмарочос компанії Коломойського
Американська девелоперська компанія K&D Group купила хмарочос 55 Public Square (на фото) в Клівленді (США) у холдингу Optima Ventures, який пов'язаний з олігархами Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим. Про це повідомляє Ліга.Бізнес, з посиланням на локальне видання Crain'sCleveland.

Ціна угоди не названа. У січні глава K&D Group Дуг Прайс заявляв, що планує купити хмарочос за $17 млн. Тепер 22-поверхову офісну будівлю планують частково переобладнати.

Дев'ять поверхів будівлі повинні зайняти квартири, а офіси хочуть розмістити на верхніх поверхах. Сама будівля і гараж потребують ремонту.

Виручка від продажу буде на депонуванні (процес організованого зберігання), поки колишній власник будівлі залишається втягнутим у судовий процес.

Приблизно з 2008 року по 2015 рік компанія Optima була одним з найбільших орендодавців у центрі Клівленда. Згідно з протоколами суду, їй належало понад 2 млн квадратних футів офісних площ, а її інвестиції в Клівленді становили понад $100 млн. Хмарочос 55 Public Square компанія купила в 2008 році за $34 млн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні