Волинян закликають 11-12 лютого утриматись від поїздок

0
-3
Волинян закликають 11-12 лютого утриматись від поїздок
У період 11-12 лютого у західних та північних областях України очікується погіршення погодних умов. За прогнозами Укргідрометцентру, у четвер та п’ятницю очікується випадання снігу до 20-30 см додатково, налипання мокрого снігу, зниження температури, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської ОДА.

Акцентують увагу волинян на ускладненні погодних умов та закликають подбати про збереження свого життя і здоров’я.

«Будьте особливо уважними та обережними у період 11-12 лютого, утримайтеся від поїздок до нормалізації природних явищ, переходьте дорогу лише в установлених для цього місцях.

Звертаємося з проханням до людей похилого віку та вагітних жінок не виходити з помешкань без нагальної потреби або супроводу.

Також звертаємося до водіїв за можливості утриматися від поїздок в період ускладнених погодних умов та бути уважними і обережними на дорогах. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь режиму швидкості та безпечної дистанції під час руху, намагайтесь уникати ризикованих маневрів та утримайтесь від подорожей на далекі відстані. Водіям великогабаритного транспорту рекомендуємо користуватися спеціальними майданчиками для відстою, розташованими вздовж державних доріг.

Повідомляємо, що в області на період погіршення погодних умов відновлять свою роботу стаціонарні та мобільні пункти обігріву», – зазначають в облдержадміністрації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні