--> Скільки має заробляти українська родина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки має заробляти українська родина

4
2
Скільки має заробляти українська родина
Українська родина з дітьми має отримувати не менш як 30 тис. грн зарплати щомісяця.

Винятком є київські сім'ї, де прибуток повинен становити близько 40 тис. грн, сказав ексміністр фінансів Олександр Данилюк в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Дружина заробляє 15 тисяч гривень, а чоловік її не працює. Троє дітей. Мені здається, неправильно говорити про 15 тисяч гривень доходу на місяць. 60 відсотків людей відчувають, що в Україні погана економічна ситуація. Лише 7 відсотків вірять в те, що вона покращиться наступного місяця, а 32 відсотки вважають, що вона погіршиться", - зазначив Данилюк.

З його слів, коли у людей немає віри у покращення, то вони не заводитимуть дітей, розвиватимуться та думатимуть, як жити в цій країні.

"Я думаю, що для родини достатньо отримувати 30 тисяч гривень доходів на місяць, а може навіть 40 тисяч гривень. Для Києва точно 40 тисяч гривень", - додав Данилюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А які реальні зарплати? То чому не робите щоб так заробляли, а то тільки бла-бла?
Відповісти
А дід з бабою і пенсією по 2560 грн це родина чи ходячі трупи рахуються що заважають держ службовцям
Відповісти
Олександр Данилюк, тому і є вже ексміністр фінансів України, а не діючий міністр. Бо мабуть Зеленський В.О., кінець кінців добре зрозумів чим його міністри займаються, і що говорять українцям в прямому ефірі. Нести людям такий брєд, що 30000 грн. чи 40000 грн. це норма для суспільства і достатньо, щоб людині вижити і не померти. Він, що цей панич виходить цілий Господь і має право вирішувати як кому жити, де і як кому працювати, і скільки отримувати заробітну плату. Виходить так наприклад, що я працюю водієм далекобійником на фурі: по 15-20 днів не буваю вдома не бачу свою родину, заробляю 35-40 тисяч грн. у місяць, то виходить я мушу залишати власнику компанії 3, 5 чи 10 тисяч грн. і говорити своєму керівнику, який видає мені зарплату, що мені та моїй сім'ї і 25-30 тисяч грн. достатньо. Чесне слово, цей брєд слухати і читати не хочеться. А скільки панич Данилюк на місяць отримує зарплати??? Посоромився б таке говорити людям.
Відповісти
Перекажіть тому )(ую, що я платитиму йому, його бабі та його дитинчатам тридцять штук на місяць - хай, сук@, спробує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні