П'яна українка у Польщі так «гляділа» дитину, що та з травмами голови потрапила в лікарню

0
0
У Польщі судитимуть українку, яка напідпитку так дивилася за дитиною, що та розбила голову

2-річний малюк, залишившись без нагляду, підвівся і, намагаючись знайти маму, вдарився головою об батарею, повідомляє inPoland.

Викликані на місце служби швидкої допомоги доставили хлопчика до лікарні, а жінку затримали працівники поліції. Черговий у штабі поліції Хшанова отримав повідомлення про те, що жінка напідпитку доглядала за своїм дворічним сином і той сильно травмувався.

Направлений на місце патруль на сходовій клітці виявив п’яного чоловіка, якого доставили у витверезник. Всередині у квартирі панував безлад і стояли пляшки з-під випитого алкоголю.

29-річна жінка, громадянка України, яка перебувала в квартирі, заявила, що її дворічний син під час гри просто спіткнувся і вдарився головою об батарею. Жінка повідомила поліцію, що відразу ж зателефонувала за номером екстреної служби та викликала швидку допомогу, яка доставила дитину до лікарні.

Заяви жінки чітко вказували на те, що вона була напідпитку. На момент розмови в організмі жінки було 1,8 проміле алкоголю.

Жінку звинувачують у наражанні своєї дитини на безпосередній ризик втрати життя і завдання серйозної шкоди здоров’ю, за що може бути ув’язнена до 5 років. Горе-матір визнала свою провину у скоєнні злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні