Аталанта Малиновського обіграла Наполі і вийшла у фінал Кубка Італії

0
6
Аталанта Малиновського обіграла Наполі і вийшла у фінал Кубка Італії
Клуб із Бергамо став переможцем двоматчевої дуелі.

Пише Кореспондент.

У матчі-відповіді півфіналу Кубка Італії Аталанта вдома приймала Наполі. У першому матчі команди зіграли в нульову нічию.

Зі старту поєдинку підопічні Джана П'єро Гасперіні взяли м'яч під свій контроль. Вже на десятій хвилині Сапата дальнім ударом вразив ворота Наполі, пробивши з-за меж штрафного. Через кілька хвилин Пессіна з передачі Сапати подвоїв перевагу Аталанти.

У перерві наставник Наполі Дженнаро Гаттузо, судячи з усього, провів серйозну розмову зі своїми гравцями, адже на 53-й хвилині їм вдалося відіграти один м'яч. Гості зуміли провести кілька небезпечних атак, проте це ні до чого не привело.

На 78-й хвилині Аталанта зняла всі питання про переможця зустрічі. До штрафного майданчика Наполі увірвався Пессіна, який оформив дубль. Італієць спритно прокинув двох і далі перекинув Оспіну.

Таким чином, у фіналі Кубка Італії Аталанта зіграє проти Ювентуса, який вибив Інтер.

Варто зазначити, що українські футболісти Аталанти Руслан Малиновський і Віктор Коваленко провели весь матч на лаві запасних.

Аталанта - Наполі 3:1
Голи: Сапата, 10, Пессіна, 16, 78 - Лосано, 53

Аталанта: Голліні, Толой, Паломіно (Кальдара, 72), Джімсіті, Гозенс, Де Роон, Фройлер, Шутало, Пессіна (Пашаліч, 90), Мюріель (Ілічич, 56), Д. Сапата.

Наполі: Оспіна, Ді Лоренцо, Максимович, Рахмані, Хюсай (Руї, 42), Елмас (Політано, 46), Бакайоко (Демме, 64), Зелінські (Лоботка, 64), Лосано, Осімхен (Петанов, 78), Інсіньє.

Попередження: Паломіно - Хюсай, Зелінські, Ді Лоренцо, Інсіньє.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні