У Волинській області горіли 2 будинки

0
3
У Волинській області горіли 2 будинки
За минулу добу на Волині рятувальники ліквідували 5 пожеж, зокрема врятували від знищення 2 будинки.

Про це пишуть рятувальники області, інформує Вісник.

Так, 9-го лютого о 10:29 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про займання дерев’яного житлового будинку на вулиці Дружби в селі Гуменці Любомльського району.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло всередині одноповерхового будинку. На гасіння пожежі подали один спеціальний пожежний рятувальний ствол.

Пожежу ліквідували о 11:08. Вогонь знищив речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил монтажу нагрівальної печі.

Того ж дня о 18:05 надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку на вулиці Вербова Іваничівського району села Литовеж. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло всередині одноповерхового будинку. На гасіння подали 3 спеціальних водяних стволи та локалізували пожежу о 19:10, через 20 хвилин приборкали. Вогонь знищив 3 дивани, 3 ліжка, речі домашнього вжитку, перекриття на площі 20 м2, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін на площі 10 м2.

Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей опалення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні