Назвали найпопулярніший електромобіль в Україні

0
-2
Назвали найпопулярніший електромобіль в Україні
З початку 2021 року українці купили і зареєстрували 502 електромобілі - це на 21% менше, ніж в аналогічний період торік . Найбільш затребувана модель - Chevrolet Bolt.

Із загальної кількості 469 шт. - легкові електромобілі, 33 - комерційні. Частка нових авто на січневому ринку становила майже 10% - проти 6% 2020 року, повідомляє Укравтопром.

Найпопулярнішим легковим авто на ринку електрокарів став Chevrolet Bolt. Цю модель обрали 133 українці. Багаторічний лідер Nissan Leaf поступився першістю - 107 реєстрацій за січень.

Далі в першій п'ятірці представники марки Tesla: Model 3 - 34 шт., Model S - 24 шт. і Model X - 21 шт.

У комерційному сегменті ринку машин на акумуляторних джерелах живлення найзатребуванішим авто залишається Renault Kangoo Z.E із показником у 26 шт. Новими були тільки 2 автомобілі й обидва моделі MAN eTGE.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні