Скільки мільйонерів в Україні податкова нарахувала за січень

0
2
Скільки мільйонерів в Україні податкова нарахувала за січень
У січні 2021 року громадяни України подали 13 тис. декларацій про майновий стан і доходи та задекларували отримані 2020 року доходи на загальну суму 2,8 млрд грн.

Сума податку на доходи фізичних осіб, самостійно визначена до сплати, становить 90 млн грн, сума військового збору - 12,7 млн грн, йдеться в повідомленні ДПС.

Найбільшу частку доходів українці отримали у вигляді спадщини/подарунків — 446 млн грн. Інші доходи становили 462 млн грн та іноземні доходи — 124 млн грн. Доходи обсягом понад 1 млн задекларували 336 осіб.

Найактивніше декларують доходи жителі Кіровоградської області та Києва — ними подано по 1,4 тис. декларацій. Найбільші суми оподатковуваних доходів були задекларовані жителями Полтавської та Сумської областей: майже по 10 млн грн, з іноземного доходу та доходу від продажу інвестиційного активу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні