Чоловік заробляв 20 млн грн у рік на продажі фальшивих водійських прав

1
-3
Чоловік заробляв 20 млн грн у рік на продажі фальшивих водійських прав
Киянин налагодив в інтернеті продаж підроблених водійських прав європейського зразка.

Послуга коштувала 43 тис грн. Щорічний дохід сягав 20 млн грн, повідомив Департаменту кіберполіції.

Незаконний бізнес організував 29-річний житель Києва. Він створив вебсайти для прийому заявок. Організував сall-центр, до роботи в якому залучив близько двадцяти працівників.

Замовників запевняли, що вони будуть вчитися в одній з автошкіл Польщі. Казали, що на державний іспит в сервісному центрі замість клієнта прийде співробітник компанії.

Фігуранти справи використовували підроблені печатки та виготовляли фальшиві посвідчення. Фейковий документ надсилали поштою. Гроші отримували на банківські рахунки, відкриті на підставних осіб.

Провели обшуки за місцем проживання зловмисників та в call-центрі. Вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, банківські картки, записи, штампи, печатки і водійські посвідчення європейського зразка.

Фігурантам справи загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення фігурантам підозр і обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому в нас і стільки "оленів" на дорогах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні