--> Відразу три європейські країни висилають російських дипломатів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відразу три європейські країни висилають російських дипломатів

4
2
Відразу три європейські країни висилають російських дипломатів
Це відповідь на аналогічний крок Москви.

Пише Главком.

Німеччина, Швеція і Польща ухвалили рішення про висилку російських дипломатів у відповідь на аналогічний крок Москви. Відповідні заяви розміщені в Twitter-акаунтах зовнішньополітичних відомств.

У повідомленні, поширеному МЗС ФРН, йдеться, що рішення Москви вислати німецького дипломата через присутність на несанкціонованому мітингу є «ні в якій мірі виправданим».

Глава МЗС Швеції Анн Лінде також назвала рішення про висилку шведського дипломата неприйнятним, оскільки він «лише виконував свої обов'язки».

Раніше Міністерство закордонних справ РФ підтвердило, що з країни будуть видворені троє співробітників європейських посольств за участь в акціях протесту на підтримку опозиціонера Олексія Навального, які відбулися 23 січня в Москві та Санкт-Петербурзі. Залишити Росію мають дипломати з Німеччини, Польщі та Швеції, заявив представник МЗС РФ у п'ятницю, 5 лютого.

Очільник Держдепу США Ентоні Блінкен згодом наголосив, що рішення Москви вислати дипломатів Німеччини, Польщі та Швеції за те, що вони спостерігали за протестами 23 січня, є свавіллям та демонструє відхід РФ від виконання своїх міжнародних зобов’язань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«СМІЛІШЕ!»: Зеленського Трикратного Крадуна Пенсій ШТУРМУЙТЕ В КОНЧАЗАСПІ і САДЖАЙТЕ НА КОЛ, НА ЯКОМУ ЧУТИ ЗЕ-клоунські КОМАНДИ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ БЕЗСОВІСНО ГРАБУВАТИ мізерні ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!!!!
Відповісти
Народ вимагає негайний імпічмент трикратному крадію пенсій клоуну вовіку зеленському з посадкою довічно на нари!!!!
трикратного крадіяку пенсій клоуняку-зеленяку вниз рилом на гілляку!!!
Відповісти
з клоунихою
Відповісти
Чікошно-квартальному клоуну зеленському який трикратно краде наші пенсії та завищує комунальні тарифи ненадаючи всим пенсіонерам субсидії грабуючи людей, є розбійником, і незаконно блокує чесні й правдиві неватні телеканали, цим знищує свободу слова народу України, є ворогом України, за ці злочини зеленському бандиту з його подєльніком хряком порошенком пора давно оголосити ІМПІЧМЕНТ і посадити ДОВІЧНО на НАРИ з конфіскацією всього награбованного майна і коштів на користь держави!!! Для опзж хай ВСЕСВІТНІЙ КОСМІЧНИЙ РАЗУМ БОГ АБСОЛЮТ ДОПОМОЖЕ законно скинути імпічментом цього клоунського тирана й засадити з вальцманом на нари й встановити справедливу народну чесну некрадучу соціально орієнтованну владу, на яку саслуговує народ україни!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні