Учні луцької школи №26 допомогли безпритульним тваринам. ФОТО

0
-1
Учні луцької школи №26 допомогли безпритульним тваринам. ФОТО
Луцьке комунальне підприємство «Ласка» поділилося розповіддю про школярів, які протягнули руку допомоги чотирилапим, пише Волинь.

«А хто, сьогоднішнього морозного дня, замість того, щоб ніжитися під пледом на дивані, прийшов до нас у гості?

Вірно! Це учні 7-В класу КЗ «Луцького навчально-виховного комплексу №26» разом з учителями (класний керівник 7-в класу Чайка Леся Михайлівна, заступник директора Данильчук Наталія Петрівна)!

У школі завершилася масштабна акція у рамках Всеукраїнського конкурсу «Благодійники в дії». Акція мала на меті не лише зібрати сухий корм, пошити власноруч та привезти лежаки для тварин, а ще й донести суспільству, що тварини потребують піклування.

Дякуємо учнівському та викладацькому колективу школи за вірний вектор роботи, за постійну опіку над нашим підприємством та любов, яку ви даруєте світу!», - йдеться в дописі КП «Ласка».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні