Мігранти зі Східної Європи почали масово повертатися додому

3
-1
Мігранти зі Східної Європи почали масово повертатися додому
Мігранти зі Східної Європи почали масово повертатися додому через пандемію коронавірусу. Зокрема, до Румунії повернулися 1,3 млн громадян, а до Болгарії – 500 тис. осіб.

Пише Finance.

При цьому в Литві вперше за багато років кількість людей, які повернулися в країну, перевищила кількість тих, хто виїхав.

Близько 700 тис. мігрантів виїхали з Великобританії, оскільки недоцільно сидіти на карантині в дорогих містах на зразок Лондона.

Експерти відзначають, що до зворотної міграції також призводить зниження економічного розриву між Заходом і Сходом.

«У 2010 році румуни, які переїжджали в Італію, отримували в п’ять разів більше. У 2019 році – тільки втричі. А для висококваліфікованих фахівців різниця ще менша», — заявив експерт з питань міграції Ліам Патуцці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
років через 100 і в Україну почнуть повертатись
Відповісти
якщо й далі голосуватимемо за клоунів ці 100 років, то не повернуться
Відповісти
справа не в тому, яке тіло сидить в кріслі. справа в тому, що цьому тілу дозволили робити і що буде з ним, коли буде робити не те що треба . НЕМАЄ СИСТЕМИ ВЛАДИ - ОТ У ЧОМУ ПРОБЛЕМА. та й народ її не хоче, бо звик жити по-панятіям. так зручніше. не треба забивати мізки чимось складнішим як 2+2
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні