На Волині водій заплатить ₴10 200 через «хворе серце» і пів пляшки «Барбовалу»

0
2
На Волині водій заплатить ₴10 200 через «хворе серце» і пів пляшки «Барбовалу»
У Рожищенському районному суді на Волині розглянули матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом.

Про це йдеться у рішенні суду, пише Район.Рожище.

Водій 17 грудня о 14:22 у селі Кременець керував транспортним засобом марки «ВАЗ 2101», перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Під час розгляду справи чоловік свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнав частково. Пояснив, що у зв'язку з захворюванням серця вжив пів пляшки крапель «Барбовал». Знає, що до вмісту ліків входить спирт і таке вживання лікарських засобів суперечить закону.

Також він зазначив, що при його огляді на стан алкогольного сп'яніння були відсутні вказані в протоколі та акті свідки і просив його суворо не карати.

Однак на суддю його доводи не подіяли: постановила визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення і оштрафувати на 10 200 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також він має заплатити 454 гривні судового збору в дохід держави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні