Тарифи на газ можуть знизити до 3 гривень

12
6
Тарифи на газ можуть знизити до 3 гривень
В Україні можуть знизити тарифи на газ для побутових споживачів до 3 гривень за кубометр. У парламенті зареєстрований законопроект, який передбачає кардинально новий принцип розподілу газових ресурсів і ціноутворення на газ.

Пише Стопкор.

Законопроект №4680, запропонований групою народних депутатів, передбачає резервування для населення і продаж йому газу власного, українського, видобутку. Його вартість набагато нижча за вартість того газу, який надходить до нас по реверсу із Європи. Таким чином, населення, а також підприємства теплокомуненерго можуть отримувати газ за низькою вартістю.

Автори законопроекту пропонують продавати газ населенню без посередників, а також обмежити рентабельність видобувного підприємства до 30%. Завдяки таким заходам, переконані народні депутати, можна буде знизити тарифи на газ і на опалення в платіжках українців вдвічі.

Кубометр газу коштуватиме для нас, споживачів, трохи більше 3 гривень, тоді як зараз, за регульованою ціною, встановленою Кабміном, вартість кубометра газу дорівнює 6,99.
Теги: Газ, тарифи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совок продовжується. Ціна газу має бути ринковою,незалежно від походження..... Давайте картоплю та пшеницю продавати населенню,ПО СОБІВАРТОСТІ....Таких дупутатів з такими законопроектами треба гнати вшию.
Відповісти
цей законопроект пропіхує Тимошенка,яка загнала всю країну в 2009 у газову кабалу пактом з Путлєром...
Відповісти
А я не бажаю по 3 грн. чи по 6.99 грн., давай для населення України по 12 грн. за один куб. метр, але наш любимий американський газ. Мені не подобається російський газ, газ агресора.
Відповісти
Шулера з *Волгаззбуту*подобавляли обьєми газу в платіжках за січень,я передавала в особистий кабінет і СМС 01.02.21р. фактичні покази лічильника—10260,сьогодні 06.02.21р. вже виставили мені на оплату за січень показник—10571.Волиняни будьте обережні,перевіряйте обсяг газу який передали з тим який виставили вам *шулєра*!
Відповісти
кофіціент виписаний в законі. Так шо притензвї до влади ,а не приватної газфірми.
Відповісти
"Можуть" і "знизять" дві великі різниці! Не треба було віддавати в приватні руки енергозабезпечення країни, і зараз не довелося б сперечатися за вартість газу. Немає у нас а ні ринку газу, а ні базару газу, А є бардак газу де кожен хто має доступ до "труби" хоче собі урвати чим побільше!
Відповісти
до дідя : я бачу дідькові падає в кишеню від продажу газу. КУПИ СОБІ ГУБОЗАКАТОЧНУ МАШИНКУ. газ який видобувається в Україні є власністю народу і нема чого його красти всіляким пройдисвітам
Відповісти
люціянину: в якому законі які коефіцієнти виписані. що ти мелеш ?
Відповісти
до 123: американський газ на нью-йоркській товарній біржі коштує від 50 до 100 дол за 1000 кубів , що становить від 1,4 до 2,8 грн за куб м
Відповісти
ПРАВИЛЬНО !!!!! вистачить всіляким пройдисвітам грабувати народ
Відповісти
у квитанції за червень 2020 року волиньгадь виставив ціну 2,87 грн за куб м, тобто ця ціна є рентабельною. додати за транспортування 0,50 грн за куб м - РАЗОМ 3,37 ГРН ЗА КУБ М
Відповісти
Ну так літом і знизять, а в сезон опалення буде знову 7-9-10)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні