--> У США випадково оголосили у розшук злодія з фільму жахів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США випадково оголосили у розшук злодія з фільму жахів

0
-2
У США випадково оголосили у розшук злодія з фільму жахів
Департамент громадської безпеки у штаті Техас тричі випадково надіслав сповіщення про викрадення дитини. У повідомленні ж йшлося про ляльку Глена — це син ляльки Чакі з серії фільмів жахів.

Громадян просили повідомити про їхнє місце перебування, у разі зустрічі з ними.

Про це повідомляє The Guardian.

Повідомлення з'явилося у державній системі Amber Alert, через яку громадяни отримують сповіщення на мобільні телефони для допомоги при пошуку зниклої дитини.

Чакі назвали підозрюваним у викраденні сина Глена. Чакі описали як чоловіка 28 років із рудим або каштановим волоссям, блакитними очима, зростом приблизно 95 сантиметрів та вагою 2,8 кг.

На ньому був синій джинсовий комбінезон і смугаста сорочка з довгими рукавами, а також він мав ніж. Його раса вказана як лялька.

Глена описали як 5-річного білого хлопчика. Казали, що він був у блакитній футболці з чорним коміром.

Після численних звернень журналістів про те, чому надсилаються сповіщення про полювання на анімаційного злодія, у департаменті заявили, що це сталося випадково.

«Це попередження є результатом несправності. Ми просимо вибачення за плутанину, яку це могло спричинити, і старанно працюємо над тим, щоб це не повторилося», — заявили у департаменті.

Вперше лялька Чакі, в яку вселилася душа серійного вбивці, з'явилася у фільмі жахів «Дитячі ігри» 1988-го року. Його син Глен вперше з'явився у фільмі «Нащадок Чакі» 2004-го року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні