В Ягодині зловили водія, що незаконно віз 21 тонну картоплі. ФОТО

0
4
В Ягодині зловили водія, що незаконно віз 21 тонну картоплі. ФОТО
На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби виявили невідповідність вартості товару на загальну суму понад 180 тисяч гривень.

Про це інформує Волинська митниця, пише Волинь.юа.

25.01.2021 в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби з Республіки Польща, заїхав вантажний транспортний під керуванням, громадянина України.

Згідно поданих до митного контролю товаросупровідних документів, даним транспортним засобом переміщується товар “Картопля свіжа” загальною вагою 21 тонна та вартістю 1 995, 00 Євро.

Під час здійснення митного контролю водій транспортного засобу видав іншу експортну декларацію країни відправлення товару згідно якої загальна вартістю становить 5 270, 00 Євро.

Таким чином, керівник підприємства отримувача, через водія, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, загальною вартістю понад 180 тисяч гривень, шляхом подання митному органу як підстави для переміщення даного товару документів, що містять неправдиві відомості необхідні для визначення його митної вартості.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні