Пільговий е-квиток: як його можуть отримати мешканці сіл Луцької громади

0
19
Пільговий е-квиток: як його можуть отримати мешканці сіл Луцької громади
Мешканці сіл, які увійшли до складу Луцької міської громади, можуть отримати електронні квитки для пільгового проїзду у міському транспорті після звернення в офіс компанії "Сітікард".

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник управління транспорту і зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов.

"Мешканці сіл, які увійшли до складу Луцької міської територіальної громади, мають повне право отримати електронний квиток для пільгового проїзду у міському транспорті. В першу чергу це стосується пенсіонерів та учнів. Щоб отримати пільговий е-квиток, людині потрібно звернутися до офісу компанії "Сітікард" у Луцьку.

При собі мати посвідчення, яке підтверджує право на пільгу, та паспорт, який підтверджує місце проживання особи. Наскільки мені відомо, ніяких проблем з отриманням таких квитків мешканцями сіл немає. Ті, хто хотів отримати е-квиток, вже його отримав. А учні сільських шкіл у складі Луцької громади отримали його усі", - відзначив Володимир Степанов.

Також чиновник додав, що усі старости одержали вказівку інформувати людей щодо того де і як можна отримати е-квиток. Водночас, він наголосив, що такий квиток поки що діє лише у міському транспорті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні