Хронічний палій з Володимира-Волинського 10 раз за рік палить власну хату. ФОТО. ВІДЕО

0
0
Хронічний палій з Володимира-Волинського 10 раз за рік палить власну хату. ФОТО. ВІДЕО
Житель Володимира-Волинського десять разів протягом року підпалював власне помешкання. Кілька днів тому пожежні ліквідовували чергове загоряння.

Про це розповів сусід палія Микола Хиць, інформує Суспільне.

Сусіди не раз скаржилися на чоловіка, але той не вгамовується.

Будинок розташований на вулиці Коцюбинського. Власнику помешкання 62 роки, його звуть Володимир. Вперше чоловік зчинив пожежу минулої зими. Відтоді сусіди сім разів викликали рятувальників, ще тричі власноруч ліквідовували займання.



Нині будинок палія непридатний для життя. У помешканні обгорілі меблі та речі домашнього вжитку, але чоловік щоночі приходить додому, а сусіди бояться нової пожежі.

"Я сплю, повністю не роздягаюся, повністю в бойовій готовності, як в армії, щоб за 45 секунд зібратися. Документи в мене, все готове – тільки раз і все", − каже сусід палія Микола Хиць.

Люди, які живуть поруч з чоловіком кажуть: Володимир пиячить і рідко буває вдома. Адресу за якою проживає палій місцеві рятувальники вже добре знають. Керівник міськрайонного відділу Держслужби із надзвичайних ситуацій В’ячеслав Процюк розповів: вплинути на чоловіка не можуть: "Це усе з його ж необережності відбувається, і проводиться з ним роз’яснювальна робота, але результат ми бачимо".



Як розповіла заступниця начальника відділу превенції Наталія Осійчук, до поліції вже надійшло 14 скарг на 62-річного чоловіка. Правоохоронці відправляли його на медобстеження. Чоловік немає психічних розладів, але вживає алкоголь і частенько краде.


"Відомості були внесені до ЄРДР, проводяться профілактичні бесіди, справу скеровано до суду. Поліція вичерпала свої заходи, які можна було вжити відносно цього громадянина", − каже правоохоронниця.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні