Українець намагався провезти в РФ партію синтетичних наркотиків

1
0
Українець намагався провезти в РФ партію синтетичних наркотиків
На російсько-українському кордоні в Ростовській області співробітники прикордонного управління ФСБ затримали громадянина України, який намагався ввезти на територію РФ партію синтетичних наркотиків. Українцеві загрожує до 20 років позбавлення волі, пише ТАСС.

"У районі населеного пункту Чертково Ростовської області прикордонний наряд затримав громадянина України при спробі потрапити на територію РФ в обхід встановленого пункту пропуску. У порушника виявлено поліетиленові пакети, в яких за результатами проведеного дослідження було 2,9 кг синтетичного наркотику (сіль), що містить похідне від наркотичного засобу метілефедрон", - цитує видання повідомлення прес-служби прикордонного управління.

Чоловік, помітивши прикордонників, намагався сховатися.

Наразі стосовно затриманого вирішується питання про порушення кримінальної справи за злочин, передбачений ч. 4 ст. 229.1 КК РФ (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх прекурсорів або аналогів, рослин, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини або їх прекурсори, або їх частин, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини або їх прекурсори).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін від 15 до 20 років зі штрафом у розмірі до одного мільйона рублів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо їм та наркота, вони там "бояришником ширяються".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні