Чоловік відстрілювався зброєю, яку зробив по відео з мережі

0
4
Чоловік відстрілювався зброєю, яку зробив по відео з мережі
У селі Тересва Тячівського району на Закарпатті 22-річний чоловік отримав вогнепальне поранення в гомілку. Але де саме – лікарям не зізнався.

Стрілка розшукали поліцейські. Ним виявився місцевий 36-річний житель. Відстрілювався, коли потерпілий ще з 2 друзями прийшли до нього 3 лютого о 4:00. Зброю виготовив сам за інструкцією з інтернету, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Троє чоловіків прийшли в майстерню. Той навіть не відчинив двері, взяв саморобну зброю та вистрілив в нижню частину. Відвідувачі одразу ж втекли з місця злочину, через деякий час один із них звернувся по допомогу лікарів", - сказано в повідомленні.

Стрілок вже тричі мав судимість за хуліганство, незаконне зберігання зброї та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

"Він розповів, що зброю змайстрував сам, надихнувшись відео з інтернету. Поліція працює з відвідувачами нападника. Встановлюються причини їх пізнього візиту до стрілка", - додали в поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Стрілка затримали. Йому загрожує до 7 років в'язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні