Все просто: влада італійського містечка взяла і заборонила хворіти на СOVID-19

0
2
Все просто: влада італійського містечка взяла і заборонила хворіти на СOVID-19
На італійському острові Сардинія влада містечка Оніфері видала указ, яким заборонили місцевим жителям хворіти коронавірусом СOVID-19. Таке рішення прийняла мер Стефанія Пірас, повідомляє Корреспондент.

"Громадянам категорично заборонено хворіти, вимагати лікування і ліків, і заражатися вірусом СOVID-19", - йдеться в указі.

Таке рішення мер прийняла після того, як її населений пункт фактично залишився без лікаря, а спроби знайти нового фахівця на цю посаду не увінчалися успіхом.

"Зараз у нас навіть немає заміни, і ми не можемо зв'язатися з лікарем із сусідньої країни, який виявив би готовність замінити наших, з огляду на те, що вони перевантажені", - сказала Пірас.

За її словами, відсутність лікаря загальної практики - це проблема, яка стосується не тільки Оніфері, а й інших комун острова.

Пірас заявила про намір приєднатися до протестів проти ситуації в сфері охорони здоров'я, в зв'язку з якою громадяни виявилися позбавлені права на медичну допомогу.

З початку пандемії на Сардинії виявили 38 731 випадок зараження коронавірусом. Померло близько тисячі чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні