--> Поліцейські зловили в Луцьку нелегала. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліцейські зловили в Луцьку нелегала. ФОТО

0
3
Поліцейські зловили в Луцьку нелегала. ФОТО
Сьогодні співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов‘язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області у Луцьку виявили громадянина Республіки Узбекистан, котрий перебував на території України незаконно, із порушенням законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Про це інформує поліція Волинської області, пише Волинь.юа.

Іноземець не виконав попереднє рішення державної міграційної служби про примусове повернення та близько трьох років нелегально проживав на території України.

Оперативники на іноземця склали адміністративний протокол за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує штраф у розмірі від 1700 до 5100 грн.

Правопорушника передали спеціалістам Управління державної міграційної служби у Волинській області для прийняття рішення про видворення за межі України із забороною в‘їзду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні