--> Сказали матері, що це «‎порча»‎: шахрайки по фото лікували тяжкохвору дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сказали матері, що це «‎порча»‎: шахрайки по фото лікували тяжкохвору дитину

0
-7
Сказали матері, що це «‎порча»‎: шахрайки по фото лікували тяжкохвору дитину
На Херсонщині двоє сестер створили у соцмережах сторінку по наданню платних послуг зі зняття порчі та діагностиці захворювань. Вони обіцяли клієнтам лише по фото вилікувати хвороби онлайн, зняти порчу, налагодити родинні стосунки та багато іншого.

Шахрайки діяли виключно онлайн, особисто з клієнтами не зустрічалися, спілкувалися лише у переписці. 1 сеанс зняття порчі коштував від 1,8 тис. грн. Після надсилання фото хворого та переказу грошей за послуги, зловмисниці блокували клієнтів, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

"Останньою жертвою шахрайок стала жінка, у якої тяжко хворіє дитина. Для матері це була остання надія на порятунок. Вона надіслала "цілителькам" для діагностики фото малолітнього сина. Ті пояснили, що на дитині сильна порча, буде важко вилікувати, але це можливо. За 1 сеанс своїх послуг шахрайки зажадали 4,3 тисячі гривень, які жінка переказала на їх рахунок. Після цього зловмисниці заблокували всі повідомлення від клієнтки. Гроші їй ніхто не повернув. Потерпіла звернулася в поліцію", - сказано в повідомленні.

Шахрайками виявилися 2 сестри віком 24 та 27 років зі Скадовського району. Під час проведення обшуків за місцями їх проживання, поліцейські вилучили мобільні телефони, сім-картки та банківські картки.

Жінки пояснили, що самі виховують дітей, їм потрібні були гроші на їх утримання. Поліція встановлює остаточну кількість потерпілих від злочинної діяльності сестер.

Сестрам-шахрайкам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні