У Луцьку хитрі водії снігоочисних машин зливають пальне

2
-3
У Луцьку хитрі водії снігоочисних машин зливають пальне
Луцький міський голова Ігор Поліщук під час розширеної оперативної наради акцентував на важливих питаннях життєдіяльності територіальної громади. Зокрема, мова йшла про очищення від снігу вулиць та доріг.

Про це йдеться на сайті Луцькради, пише Під Прицілом.

"Безумовно, водії снігоочисної техніки працюють в непростих умовах: і вночі, і ненормований робочий графік. Так, на мою думку, у них є достойна заробітна плата – 18-20 тисяч гривень. Але всупереч цьому, є недобросовісні водії, які їздять вулицями з піднятим відвалом. Думаю, що ви розумієте, для чого це робиться. Автомобіль з піднятим відвалом споживає менше пального, різниця просто списується і продається.

Для того, щоб такого не було, необхідно терміново закупити GPS-трекери на всі автомобілі та встановити відеокамери, щоб бачити на підприємстві, яка ситуація та який автомобіль скільки кілометрів проїхав в той чи інший день, з піднятим чи опущеним відвалом", – звернувся міський голова до директора департаменту житлово-комунального господарства Миколи Осіюка та в.о. директора КП "Луцькспецкомунтранс" Володимира Марцинюка.

Теж саме стосується вивезення сміття. На всі сміттєвози також необхідно встановити GPS-трекери. Адже сьогодні проблем з вивезенням сміття у нас бути не може, – вважає Ігор Поліщук. – За необхідності, міська рада може докупити сміттєвози за вільні залишки, які будуть розподіляти в лютому".

"У 2021 році ми вже не можемо порушувати питання про неякісне вивезення сміття. Те ж саме стосується прибирання контейнерних майданчиків. Вони мають бути прибрані в місті ідеально. Необхідно сформувати два автомобілі, бригаду з трьох працівників, розробити графік. І щонайменше раз в тиждень вони повинні прибирати біля кожного контейнерного майданчика", – зазначив міській голові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в першу чергу - потрібно розігнати муніципалів, потім - забрати премії у чиновників міськради, цнапу та інших непотрібних установ - типу луцькі ринки і т.п. - тоді на все грошей вистачить.
Відповісти
на балці хвилин 15 назад іхав з піднятим ковшом і щітками (біля дому молитви)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні