Зникла дитина, народжена сурогатною матір'ю

0
1
Зникла дитина, народжена сурогатною матір'ю
У Дніпрі за невідомих обставин зникло немовля. Про це повідомляє ТСН у вівторок, 2 лютого.

Напередодні швидка доставила до лікарні породіллю з кровотечею в критичному стані. Медикам жінка зізналася, що народила вдома три дні тому, а дитину продала, але кому - не говорить.

При цьому обіцяної винагороди 40-річна жінка не отримала. До лікарів же вона звернулася, так як їй ставало все гірше.

Тепер поліція відкрила кримінальне провадження та інкримінує жінці торгівлю людьми, за що їй загрожує до 15 років позбавлення волі. Адвокат породіллі заявляє, що жінка - потерпіла, так як її обдурили шахраї, які замовили сурогатне материнство. При цьому жодного документа на підтвердження своїх слів породілля не має.

"Наталя є потерпілою від дій шахраїв, які замовили сурогатне материнство у Наталі. Вона повинна була народити сурогатну дитину, всі документи вона підписувала", - говорить адвокат Віталій Елькін.

Сама жінка до сих пір в реанімації. При цьому про вагітність нібито не підозрювали ні чоловік, ні інші родичі. Місцезнаходження немовляти невідоме. Поліція розшукує дитину і можливих замовників її народження.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні