21-річного студента викрали й катували невідомі

0
-3
21-річного студента викрали й катували невідомі
У Харкові на вул. Чернівецькій викрали 21-річного студента із Марокко ввечері 29 січня. Невідомі заштовхали його до Daewoo Lanos і повезли у невідомому напрямку.

Підозрюваних затримали. Зловмисниками виявились марокканці - 4 чоловіків 23, 25 і 26 років і 25-річна жінка. Мотивом викрадення став неіснуючий борг, повідомили 1 лютого у відділі комунікації обласної поліції.

"До квартири студента одного з харківських вишів зайшли п'ятеро невідомих, почали бити його за нібито існуючий борг. Потім зловмисники примусили потерпілого сісти в автівку та повезли до лісу, де знову побили його. Після цього чоловіка відвезли до квартири по вулиці Владислава Зубенка. Побиття не припинялося і там. Лише коли троє зловмисників пішли з квартири, а інші заснули, потерпілому вдалося втекти", - розповіли в поліції.

Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні