--> Як домашні тварини впливають на дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як домашні тварини впливають на дітей

0
11
Як домашні тварини впливають на дітей
Домашні тварини мають вплив на дитячу поведінку.

Це показали експерименти Центру дослідження сім'ї при Кембриджському університеті, пише Bored Panda.

Науковці впродовж 10 років вивчали соціальний та емоційний розвиток дітей. При цьому вони також аналізували їхні відносини з тваринами.

За словами дослідника Метта Касселса, від "спілкування" з тваринами діти стають щасливіші. Якщо ж вони мають певні стресові ситуації, наприклад, втрата близьких, розлучення батьків, хвороби, то, як правило, мають більш тісні відносини зі своїми домашніми тваринами, ніж з однолітками.

Також діти, в яких є домашні тварини краще адаптуються в соціумі. У них є більше бажання допомогти, поділитися і співпрацювати, ніж в однолітків. Цікаво, що дівчата, які мають собак, частіше довіряються своїм вихованцям, ніж братам чи сестрам.

"Дітям подобається, що тварини не засуджують їх, не мають власних проблем, а просто слухають. Навіть довірити свої переживання щоденнику буває складніше, ніж розповісти про біду тварині", – пояснив Метт Касселс.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні