6-річний хлопчик проковтнув кулю. ФОТО

0
-6
6-річний хлопчик проковтнув кулю. ФОТО
До львівської обласної дитячої лікарні Охматдиту потрапив 6-річний хлопчик з болями в животі. При обстеженні лікарі діагностували гострий апендицит.

Виявилося, дитина проковтнула кулю для пневматичної гвинтівки. Про це розповіли на сторінці лікарні у Facebook.

"Лікар відразу чітко впізнав обриси кулі від пневматичної гвинтівки. Лікар уточнив у тата хлопчика, чи могло бути, що його син проковтнув кулю. Батько пригадав, що у них вдома справді є пневматична рушниця і до неї металеві кулі. Недавно син грався коробкою з кулями. Ймовірно, випадково хлопчик проковтнув одну з них. І все б нічого, якби куля потрапила зі шлунка в кишківник і вийшла", - розповіли в лікарні Охматдит.

Утім куля застрягла в апендиксі дитини і спричинила запалення, через що хлопчику довелось робити операцію.

"Коли ми видаляли апендикс, я зразу побачив, що в ньому є потовщення. Ми його видалили і вже назовні розрізали. Там справді була куля! Вона, як стороннє тіло, потрапила з кишок у апендикс і створила його обструкцію. Це і стало незвичайною причиною апендициту", - розповів дитячий хірург Кирило Лапшин.

Хлопчика вже виписали з лікарні, він повернувся до звичного життя і почувається чудово, кажуть лікарі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні