--> У Луцьку відремонтують 2 багатоповерхівки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відремонтують 2 багатоповерхівки

0
-2
У Луцьку відремонтують 2 багатоповерхівки
У двох житлових будинках на вулиці Воїнів Афганців у Луцьку здійснять за кошти з місцевого бюджету капітальні ремонти.

Торги для пошуку підрядників уже оголосив департамент житлово-комунального господарства. Тендерні пропозиції прийматимуть до 2 та 4 лютого, пишуть Волинські Новини.

У житловому будинку на вулиці Воїнів Афганців, 7 запланований капітальний ремонт покрівлі. Вартість робіт оцінили у 280 600 гривень.

Роботи включатимуть розбирання покриттiв покрiвлi, примикань та капельників, улаштування рулонних покрiвель із матерiалiв, що наплавляються, iз застосуванням газопламеневих пальникiв, улаштування примикань висотою 400 мм із рулонних покрiвельних матерiалiв до цегляних стiн i парапетiв iз застосуванням газопламеневих пальникiв, улаштування фартуха з оцинкованої сталi, розбирання водостiчних лiйок, ремонт примикань гiдроiзоляцiйного килима до лiйки внутрiшнього водостоку, встановлення водостiчних лiйок, навантаження та перевезення сміття.

Натомість у будинку на вулиці Воїнів Афганців, 6 заплановані капітальні ремонти ліфтів. Їх проведуть у під’їздах №2, 3.

Вартість ремонту ліфта у під’їзді №2 оцінили в 176 000 гривень. Своєю чергою, ремонт ліфта в під’їзді №3 будинку на вулиці Воїнів Афганців, 6 вартуватиме 133 000 гривень.

У рамках капітальних ремонтів замінять автоматичні вимикачі, каретку симетричних дверей, каретку дверей кабіни, редуктор, гальмівні колодки, купе кабіни, стулки симетричних розсувних дверей шахти та стулки дверей шахти, паски, вкладиш кабіни, канати, реле, вісь, важелі, визивний апарат, пост керування ліфтом у купе кабіни, пульт наказів кабіни ліфтів, канат обмежувача швидкості, пофарбують металеві поверхні, заземлять корпус апаратури, підготують ліфт до здачі в експлуатацію тощо.

Ремонти в будинках мають завершитися до кінця поточного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні