У Британії затримали чоловіка, який відправив «вибухівку» на завод з виробництва вакцин

0
6
У Британії затримали чоловіка, який відправив «вибухівку» на завод з виробництва вакцин
У Британії затримали чоловіка, якого підозрюють у відправці підозрілого пакету на завод виробництва вакцини від коронавируса Oxford-AstraZeneca, що призвело до припинення роботи і евакуації.

Пише НВ.

53-річному Ентоні Коллінзу були пред'явлені звинувачення після того, як він відправив підозрілий пакет на завод з виробництва вакцин проти Covid-19 в Рексхемі (Уельс).

Чоловік був поміщений під варту після суду в суботу. Поліція заявила, що йому було пред'явлено звинувачення у відправці посилки поштою з наміром переконати, що вона може вибухнути або спалахнути.

При цьому евакуація на заводі сталася в суботу, довелося викликати підрозділ по знешкодженню бомб. Однак пристрій, згідно з повідомленням поліції, виявилося бутафорським.

Завод компанії Wockhardt, в якому стався інцидент, заявив, що подія не вплинула на виробничий графік.

У серпні компанія уклала угоду про допомогу в підготовці вакцини Oxford-AstraZeneca для поширення. Завод може виробляти близько 300 мільйонів доз вакцини в рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні