3 речі про пральні машини AEG: шпаргалка для господині*

0
-2
3 речі про пральні машини AEG: шпаргалка для господині*
Кожен побутовий прилад у квартирі потребує дбайливого догляду. Саме недостатнє піклування, несвоєчасне очищення та невиконання правил прання речей є поширеними причинами ламання пралки.

Отже, якщо хочете, щоб ваша пральна машина працювала на вас десяток років і більше, радимо пам'ятати про 3 обов’язкові справи по її догляду.

Самоочищення барабану

У багатьох моделях пралок є окрема опція, що має назву “Самоочищення барабану”. Зазвичай вона активується натисканням комбінації кількох клавіш та виконується без миючого засобу. Барабан інтенсивно обертається більш як годину, і за цей час вода змиває бруд, наліт жиру, ворс, нитки, дрібні пилинки тощо. Рекомендуємо запускати режим самоочищення після прання дитячих іграшок, килимів, пледів й дуже брудних речей.

Але пам’ятайте: ця опція видаляє лише забруднення, не накип.

Чищення пралки

Зазвичай, для чистки пральної машинки потрібні спеціальні засоби.

“Набір для догляду за пралкою видаляє наліт та забруднення з ущільнювача люку, барабану. До нього входять засоби для видалення кальцію з деталей машини, засіб для очищення, мішки для прання білизни з делікатних тканин”, — розповіли представники німецького бренду побутової техніки AEG та додали: для їх машинок краще використовувати спеціалізовані засоби, що продаються на офіційному сайті aeg.ua.

Чищення гумової манжети



Після кожного циклу прання у гумовій манжеті залишається певна кількість рідини. Дбайливі господині не забувають насухо вимокувати воду звідти, та все одно через певний час на гумовій манжеті може з’явитися пліснява, що спричиняє неприємний запах.

Для боротьби з грибком використовують спеціальні побутові засоби — спреї, пасти, порошки. Робити це потрібно регулярно, інакше патогенна мікрофлора остаточно зіпсує гумовий ущільнювач.

Врахуйте експертні поради і ваша пралка скаже вам “дякую”, перучи без проблем речі багато років.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні