Зняла порчу за 150 000 грн: на Волині ворожка ошукала довірливу жіночку

0
-3
Зняла порчу за 150 000 грн: на Волині ворожка ошукала довірливу жіночку
Упродовж 2017 року шахрайка з Волині видурила в іншої жінки грошових коштів та ювелірних виборів на 145 865 гривень.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду, пише Конкурент.

На підставі досліджених доказів встановлено, що обвинувачена під надуманим приводом прийшла 27 вересня 2017 року до житла потерпілої де дізнавшись шляхом словесних маніпуляцій від потерпілої про тривалу хворобу її дитини, переконала її у необхідності здійснення відповідного обряду "зняття порчі".

Обманючи та застосовуючи психологічний тиск при особистих зустрічах і багаторазових частих дзвінках, спонукала потерпілу до передачі їй особисто грошей та дороговартістних ювелірних виробів, а також просила перерахувувати кошти через банківську систему. Загалом було зафіксовано шість епізодів шахрайства. Сума завданих збитків – 145 865 гривень.

Обвинувачена свою вину не визнала та відмовилася свідчити у суді. Проте на стадії досудового розслідування вона повернула 28 310 гривень потерпілій. У підсумку суд призначив їй умовний термін строком на три роки. Також вона повинна відшкодувати ще 117 555 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні