--> General Motors вирішила повністю відмовитися від бензину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

General Motors вирішила повністю відмовитися від бензину

0
4
General Motors вирішила повністю відмовитися від бензину
Компанія General Motors, найбільший автовиробник США, має намір до 2035 року повністю відмовитися від випуску автомобілів з бензиновими або дизельними двигунами, щоб повністю зосередитися на електрокарах. До 2040 року вона збирається стати вуглецево-нейтральною, повідомляє rusjev.net.

Як розповів директор з питань сталого розвитку Дейн Паркер, найближчим часом компанія хоче домогтися прибутковості нового напрямку. Керівництво впевнене, що зможе вирішити завдання, незважаючи на технологічні проблеми.

Гендиректор GM Мері Барра підкреслила, що 75 відсотків викидів вуглекислого газу, які виробляє компанія, припадають на автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння. Саме тому важливо прискорити перехід на електрокари.

В кінці минулого року стало відомо, що GM збирається вже до 2025 року випустити 30 нових моделей електроавтомобілів. На виробництво передбачається витратити $27 мільярдів.

Американська компанія стала першою з найбільших автовиробників світу, яка назвала точні терміни повного переходу на електродвигуни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні