Замість солі у парках розкидають кавову гущу

0
8
Замість солі у парках розкидають кавову гущу
У Львові вирішили по-новому боротися з ожеледицею. Замість солі - кавова гуща. Відповідну ініціативу запропонувала радниця міського голови Львова Ірина Оршак.

Чиновниця переконана, що запашні відходи нешкідливі, на відміну від соляних розчинів і піскосуміші, на які мерія отримала багато нарікань. Сніг розтане, піскосуміш лишиться, з нею складно боротися. А соляні розчини, через свою активність не зовсім підходять для власників домашніх улюбленців, в них є застереження стосовно її використання.

Міська влада вирішила перейняти досвід Об'єднаного Королівства. На острові деякі міста вже борються з льодом кавовою гущею.

У Львові створили робочу групу, яка цього тижня зустрінеться із мережею кав'ярень, що погодиться безкоштовно надавати каву.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні