--> Заробляв 100 тис. грн щотижня: на Рівненщині чоловік варив у гаражі наркотики. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заробляв 100 тис. грн щотижня: на Рівненщині чоловік варив у гаражі наркотики. ВІДЕО

0
2
Заробляв 100 тис. грн щотижня: на Рівненщині чоловік варив у гаражі наркотики. ВІДЕО
На Рівненщині викрили чоловіка, який облаштував у гаражі нарколабораторію.

51-річному чоловіку та його спільникам незаконний бізнес щотижня приносив заробіток у 100 тис. грн, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

"Поліцейські встановили, що раніше судимий за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, рівнянин у гаражному приміщенні по вулиці Курчатова обласного центру облаштував нарколабораторію. За допомогою незаконно ввезених на територію України прекурсорів, таблеток псевдоефедрину, один раз на тиждень виготовляв близько 500 доз метамфетаміну, орієнтовна вартість якого за цінами чорного ринку становить 100 тисяч гривень. Наркодилер мав 3 довірених осіб, які брали в нього "товар" для реалізації", - сказано в повідомленні.

27 січня наркоділка та його спільників затримали. Це жителі Рівного 40 і 47 років.

Під час обшуку гаража поліцейські вилучили наркотики та обладнання для їх виготовлення. Також вони вилучили 27 тис. грн, та $1 тис. 28 січня провели обшуки за місцем проживання і вилучили гроші, бурштин, кілька патронів та карабін.

Наркоділкам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні