Скнара-мільйонерка задля економії їсть котячий корм

1
-4
Скнара-мільйонерка задля економії їсть котячий корм
Мільйонерка Еймі Елізабет зі США, статки якої близько $5,3 млн, стверджує, що не витрачає й цента понад щомісячний бюджет у $1 тис.

50-річна Елізабет із Лас-Вегаса прийшла на шоу TLC Extreme Cheapskates, щоб розказати, як заощаджує гроші в кожному аспекті життя. Про це пише gazeta.ua, з посиланням на Mirror.

"Я тримаю водонагрівач вимкненим. Мені потрібно 22 хв, щоб нагріти його, щоб прийняти душ, тому включаю його щоранку, коли встаю", - каже жінка.



Жінка називає себе "найощадливішим мільйонером у світі". Вона сказала, що ніколи не витрачає ні копійки більше, ніж повинна, і навіть їсть котячий корм, щоб зменшити витрати. Еймі стверджує, що не купує нічого нового.

Також частина її ощадливості полягає в використанні тієї ж губки для миття посуду, поки та не розвалиться. Будинок залишив їй колишній чоловік Майкл після розлучення.

"Коли я впадаю в крайнощі, думаю, люди бачать це, і багатьох це дратує, але мені все одно. Це економить гроші", - каже скнара-мільйонерка Еймі.

Під час поїздки в регулярні відрядження в Лос-Анджелес, вона проїжджає по 4 год в кожну сторону на своїй 17-річній машині, щоб заощадити $250 на авіаквитку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
усіх з новим роком, я Олена Авель з України, я тут, щоб поширити ці добрі новини по всьому світу про те, як я повернула любов чоловіка. Я був збентежений, коли минулого місяця моє кохання залишило мене до іншої дівчини, але коли я знайшов друга, який познайомив мене з доктором Алабою, великим посланцем, я поговорив з ним про свою проблему, як мій чоловік залишив мене і як мені потрібно було отримати робота у дуже великій компанії. Він просто сказав мені, що я прийшов у потрібне місце, що отримаю бажання серця без побічних ефектів. Він сказав мені, що я повинен робити, після того, як це було зроблено, протягом наступних двох днів, моя любов зателефонувала мені по телефону і сказав відмовки жити до цього моменту, а наступного тижня після того, як моя любов покликала мене молитися про прощення, я був запрошений на співбесіду у моїй улюбленій компанії, я повинен був працювати керівником. Я настільки щасливий і пригнічений, що мушу сказати всьому світу про те, як доктор Алаба допомагає мені подарувати моєму серцю дезір. Доктор Алаба - фахівець у всіх видах заклинань та доброї магії. Якщо вам потрібна допомога, зв’яжіться з доктором Алабою за електронною адресою: dralaba3000@gmail.com, я бажаю вам всього найкращого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні