Горе-мати покинула 3 голодних дітей в брудній неопаленій хаті. ФОТО

1
-2
Горе-мати покинула 3 голодних дітей в брудній неопаленій хаті. ФОТО
На Володимирщині працівники сектору ювенальної превенції райвідділу поліції виявили два факти неналежного виконання батьківських обов'язків на Володимирщині.

Про це повідомляє пресслужба райвідділу поліції у Фейсбуку, пише Вісник.

У першому випадку 33-річна жінка на добу залишила без нагляду в холодній і брудній оселі трьох малолітніх дітей. Жінку поліцейські знайшли та привезли додому.

У другому ж випадку 21 - річна матір, маючи немовля та малолітнє дитя, розвела у будинку повну антисанітарію.

На порушників склали адміністративні протоколи за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали направлять до суду для прийняття рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Привіт з новим роком тебе, мене звуть Олена Авель з України. Я дуже рада, що мій чоловік повернувся після шести років розлуки, і він повернувся з такою любов’ю за допомогою доктора Алаби, який допомагає мені своєю духовною силою. він збиває Марко з пантелику і продовжує бачити мене у своїх мріях щодня, і показує йому, як я справді дбаю про нього, щоб скоротити історію через три дні. Марко повернувся додому з такою великою любов’ю до мене, будь ласка наступну електронну адресу: dralaba3000@gmail.com я бажаю тобі всього найкращого, не дозволяй нікому теж забирати твого чоловіка від тебе, незважаючи ні на що ......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні