Невідомий викрав у волинянки циркулярну пилку

0
2
Невідомий викрав у волинянки циркулярну пилку
Викрадені речі правоохоронці вилучили. За фактом крадіжок, поєднаних з проникненням слідчі розпочали кримінальні провадження.

Учора ввечері до Ковельського районного управління поліції надійшло повідомлення від 55-річної жительки Ратнівського району. Жінка розповіла, що зловмисник пошкодив скобу дверей підсобного приміщення та викрав звідти циркулярку з двигуном. Сума завданих матеріальних збитків становить 5 тис. грн, пише Волинь.

43-річний місцевий житель проник до приміщення, належного 31-річному волинянину та викрав електроінструменти на суму понад 4 тис. грн.

Оперативники разом з дільничними офіцерами поліції встановили, що крадіжку скоїв 38-річний житель цього ж району. Викрадену річ правопорушник встиг продати. Поліцейські встановили особу покупця та вилучили циркулярку.

Цього ж дня у Луцькому районі 43-річний місцевий житель проник до приміщення, належного 31-річному волинянину та викрав електроінструменти на суму понад 4 тис. грн.. Викрадені електроінструменти поліцейські також вилучили. До слова, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Відомості за обома фактами слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні