На голові пакет, у роті кляп: жінку закатували у власному домі. ФОТО. ВІДЕО

0
-6
На голові пакет, у роті кляп: жінку закатували у власному домі. ФОТО. ВІДЕО
В одному з будинків села Людвинівка Макарівського району знайшли скривавлене тіло 83-річної жінки. На голові в неї був поліетиленовий пакет, а в роті — кляп.

У будинку нічого не було порушено, однак поліцейські не відкидають вбивство з метою пограбування. На підозрювану вийшли наступного дня. Це 31-річна переселенка з Луганщини. З'ясувалося, потерпіла пригадала їй давню крадіжку, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Жінка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки саме в цієї пенсіонерки. Свого часу господиня відмовила в наданні житла для переселенки зі Сходу України, тому жінка помстилася й викрала в неї гроші. Цього разу вона прийшла до бабусі в гості, а та пригадала крадіжку. Тоді й накинулась гостя на пенсіонерку. Товкачкою завдала численні удари по голові. Знаряддя злочину викинула по дорозі додому, яке потім знайшли та вилучили правоохоронці", - сказано в повідомленні.

Зловмисницю затримали. Їй загрожує до 15 років в'язниці.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні