Волиняни заплатять за газ в січні-лютому по різних тарифах

1
1
Волиняни заплатять за газ в січні-лютому по різних тарифах
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову від 18.01.2021 №25, якою встановлюється гранична ціна на газ для побутових споживачів – 6,99 грн за кубометр без урахування вартості доставки газу.

Про це інформує АТ "Волиньгаз", пише Волинь.юа.

ТОВ «Волиньгаз збут» дотримається рішення уряду та постачатиме блакитне паливо за регульованою ціною. Обмеження ціни буде діяти на період карантину у лютому – березні 2021 року. За лютий клієнти компанії отримають платіжки з ціною 6,99 грн за куб м. В платіжках за січень ціна газу буде 9,92грн за кубометр.

Нагадаємо, різке зростання ціни газу взимку мало об’єктивні причини і було спричинено різким здорожчанням газу у світі, зокрема і в Європі.

Довідково: ТОВ «Волиньгаз Збут» – найбільший постачальник природного газу для побутових споживачів в регіоні. Компанія упродовж п’яти років безперебійно постачає блакитне паливо у понад 250 тисяч домоволодінь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так зараз ми використовуємо газ який закупили по 3.50,до чого тут подорожчання в Європі? Тільки "бідні" олігархи під шумок здорожчання хочуть "зрубати" собі кілька мільярдів, хоча за конституцією газ належить народу а не олігархам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні