Екс-заступнику голови СБУ оголосили про підозру

1
-1
Екс-заступнику голови СБУ оголосили про підозру
Дмитро Нескоромний спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішили вбити начальника ГУВБ СБУ Андрія Наумова, підтвердили в спецслужбі.

Інформує Кореспондент.

Колишньому першому заступнику голови Служби безпеки України Дмитру Нескоромному оголосили про підозру в організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Про це повідомляється на сайті спецслужби в середу, 27 січня.

"Колишньому першому заступнику голови Служби безпеки Дмитру Нескоромному оголошено про підозру у вчиненні злочину - організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Зокрема, мова йде про ч.1 ст.14, ч.2 ст.28 та ст.348 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

В СБУ додали, що зараз вживають заходів щодо розшуку Нескоромного з метою допиту, як підозрюваного, і вручення клопотання про обрання запобіжного заходу.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, встановлено, що Нескоромний спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішили вбити начальника ГУВБ СБУ Андрія Наумова.

"Серед доказів, які б підтверджували це: відео- та фотоматеріали, аудіозаписи розмов Расюка, Нескоромного та інших осіб, під час яких, зокрема, обговорюється організація вбивства, виконавці та інші деталі", - відзначили в спецслужбі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
трикратний крадій пенсій зелупа-клоун копита потирає й радіє ... бо вже не треба платити пенсії...лиш ллє крокодилячі сльози показухою і грабує далі пенсії!
"Бачили хто трикратно краде наші пенсії? Запам'ятай цю зеленську клоунську мерзоту": як братан хряка парашенка квартальний клоун зелупа продовжує злочинно-геноцидно трикратно грабувати пенсії в пенсіонерів!!!!!!!!!!!!
Народ вимагає негайний імпічмент трикратному крадію пенсій клоуну вовіку зеленському з посадкою довічно на нари!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні