В США заявили про підвищену загрозу насильства

0
-4
В США заявили про підвищену загрозу насильства
Міністерство внутрішньої безпеки США (DHS) попередило про існування підвищеної загрози насильства в країні. Ця загроза зберігатиметься у США найближчими тижнями.

Пише РБК.

"В цей час в Сполучених Штатах існує підвищена загроза, яка, ймовірно, збережеться в найближчі тижні", - заявили у відомстві.

У міністерстві не володіють жодною інформацією, яка б вказувала на конкретну ймовірну змову, аде в останні дні продовжувалися заворушення з насильством.

"Ми, як і раніше, занепокоєні тим, що люди, розчаровані діями влади та зміною президента, керуючись іншими можливими образами чи ідеологічними причинами, які підживлюють помилковими наративами, можуть продовжувати мобілізувати громадян здійснювати насильство", - заявили в DHS.

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні сталися масові заворушення під час акції протесту прихильників 45-го президента США Дональда Трампа. Протестувальники увірвалися до будівлі Капітолію та вчинили там погром. В результаті заворушень загинули 5 людей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні