В Італії лікаря підозрюють у вбивстві COVID-пацієнтів

0
8
В Італії лікаря підозрюють у вбивстві COVID-пацієнтів
Лікар хотів звільнити ліжко-місця і намагався зменшити навантаження на відділення невідкладної допомоги, стверджують слідчі.

Пише Кореспондент.

В Італії лікаря з міста Монтик'ярі Карло Моска підозрюють у вбивстві пацієнтів з коронавірусом COVID-19 на початку пандемії.

За даними слідства, 47-річний лікар спеціально вводив пацієнтам з COVID-19 препарат, який викликав пригнічення дихання. В результаті його дій загинули, щонайменше, двоє хворих.

В одному випадку розтин дозволив виявити всередині тканин і органів пацієнта присутність ліків, здатних викликати його смерть при порушенні дозування, повідомляє Brescia Today.

В обвинувальному акті йдеться, що лікар таким чином хотів звільнити ліжко-місця і намагався зменшити навантаження на відділення невідкладної допомоги, яке було перевантажене в критичні дні пандемії на півночі Італії.

До матеріалів справи прикріпили прослуховування медсестер лікарні, в якій вони відмовлялися вводити пацієнтам дози, які просив лікар. При цьому вони називали його між собою "божевільним".

Наразі Моска перебуває під домашнім арештом, чекає допиту і розгляду справи в суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні