Електромобіль вартуватиме $3000: ринок готується до падіння цін

0
-7
Електромобіль вартуватиме $3000: ринок готується до падіння цін
Глава Nidec Corporation, японського виробника електродвигунів, Сігенобу Нагаморі попереджає про швидке падіння цін на «батарейні» автомобілі. Він упевнений, що вартість електрокарів знизиться до $3000 за штуку, пише newsyou.

Щоправда Сігенобу Нагаморі це не турбує, скоріше навпаки - Nidec планує сприяти такому перебігу справ завдяки розробці і виробництву відповідних компонентів.

Нагаморі вважає, що наближається час дешевих електромобілів, які матимуть попит на ринках Близького Сходу, Індії та Африки.



Провісником цього він вважає китайський електрокар Wuling Mini EV, стартовий цінник якого $4300. Він швидко завоював популярність у покупців на домашньому ринку.

Незабаром електромобільнbq сектор наповниться такими доступними засобами пересування. Це і призведе до зростання ринку електрокарів з нинішніх 90 млн до 300 млн в рік.



Наведениq ним приклад - це, по суті, цінова війна, якої не уникнути. За прогнозами того ж Нагаморі, вартість електрокарів впаде до однієї п'ятої від найбільш привабливих актуальних цін.

Його компанія має намір підлаштовуватися під мінливий ринок і зайняти позицію лідера продажів доступних електромоторів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні