На Волині колишній зять обікрав екстещу

0
2
На Волині колишній зять обікрав екстещу
На Іваничівщині чоловік поцупив гроші з банківського рахунку тещі й опинився на лаві підсудних. Вирок суду – штраф.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду.

Так, 21-го грудня 2018-го близько 14:00, перебуваючи біля банкомату ПАТ КБ «ПриватБанк» в Іваничах чоловік зняв з викраденої напередодні банківської картки 12 тисяч гривень, пише Буг.

Пізніше проти крадія порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка).

У суді обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю, запевнив, що щиро розкаявся у вчиненому злочині та просив суворо його не карати.

Зловмисник зізнався, що проживав із дочкою потерпілої і знав де знаходиться картка та пін код до неї. Картку забрав без відома потерпілої, а потім зняв з неї гроші. Після цього до помешкання потерпілої він більше не повертався. Викраденими коштами розпорядився на власний розсуд.

Злодій запевнив, що повернув екстещі усі викрадені ним кошти.

Потерпіла завірила суд, що претензій до обвинуваченого більше немає.

Розглянувши усі матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 75 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1 тисячу 275 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні