За зростанням прибутків від онлайн-шопінгу Україна посіла 6 місце в світі

0
-2
За зростанням прибутків від онлайн-шопінгу Україна посіла 6 місце в світі
Під час пандемії в Україні значно збільшились прибутки від e-commerce.

За темпами їх зростання у II та III кварталах 2020 року Україна посіла 6 місце в світі, йдеться у звіті Payoneer's Global Seller Index.

"Наша країна випередила В'єтнам, Ізраїль, Індію та Японію, але поступившись Китаю, США, Гонконгу, Південній Кореї та Великобританії", - повідомляють експерти.

У дослідженні відзначається, що в світі кількість відвідувань онлайн-маркетплейсів збільшилася на 37% – з 16 млрд в січні 2020 року до 22 млрд в червні.

"У ІІ кварталі 2020 року глобальні обсяги продажів збільшились на 81% в річному вимірі. Це майже втричі перевищує зростання у ІІ кварталі 2019 року. У ІІІ кварталі 2020 року також спостерігається зростання на 81% в річному вимірі, якщо порівнювати з 36% в ІІІ кварталі 2019 року", - йдеться у дослідженні.

Аналітики Payoneer прогнозують, що четвертий квартал стане рекордним з точки зору світових обсягів продажу.

"На тлі росту глобальної індустрії e-commerce, підприємці використовують можливість вийти на різноманітні зовнішні ринки. Про такий шлях залучення нових клієнтів і розширення бізнесу розмірковують 76% продавців. Найбільший інтерес для них представляють Європа - 17%, США та Азія - по 15%", - повідомляють у дослідженні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні